LÅSESMED I VIBY

Søger du en låsesmed i Viby, der tilbyder kvalitetsbevidst og pålidelig låseservice? Så er Abildgaard Låseservice ApS et fornuftigt valg. Vi udfører alle opgaver inden for låseservice og har med vores mange år i branchen opbygget en solid faglig viden inden for låse. Det betyder god og effektiv service samt pålidelig rådgivning.

HVAD HAR DU BEHOV FOR?

Har du haft indbrud, mistet dine nøgler, eller ønsker du et system, der tillader dig at bruge én og samme nøgle til alle dine indgange? Hos Abildgaard Låseservice ApS tilbyder vi kompetent låseservice, uanset hvilket behov du måtte have.

VI KOMMER HURTIGT OG HJÆLPER DIG

Vi har åbent 8-16 hver dag. Du kan ringe til os, hvis du har brug for akut hjælp – for eksempel hvis du har låst dig ude af bilen eller lejligheden, eller hvis din lås pludselig ikke virker. Tast vores nummer ind på din telefon med det samme – så ring til os, hvis uheldet pludseligt er ude. 

LÅSESERVICE I VIBY OG OMEGN

Foruden Viby, arbejder vi også som låsesmed i bl.a. Ebeltoft, Hornslet, RøndeGaltenOdderHøjbjergSkanderborgRisskovÅbyhøj og Hinnerup fra vores base i Aarhus. Ring til os i dag på 86 14 03 80 eller mobil 30 63 50 30.

Top