LÅSESMED I SKANDERBORG

Ønsker du at forebygge indbrud i dit hjem, eller har du låst dig selv ude, tilbyder Abildgaard Låseservice ApS hurtig og pålidelig service i Skanderborg. Vi er en erfaren låsesmed, der udfører alle opgaver inden for låseservice. Vi står klar ved telefonen for at hjælpe dig.

BREDE KOMPETENCER

Vi tilbyder alt inden for låseservice, herunder:

  • Oplukning - af alle døre og låse
  • Montering – af alle slags låse
  • Reparation – af alle slags låse
  • Låsesystemer – de bedste på markedet
  • Dørlukkere – automatisk dørlukning

Uanset hvad du søger hjælp til, kan du regne med en venlig, personlig og ikke mindst professionel tilgang til din opgave. Det vigtigste for os er din tilfredshed. Derfor lytter vi særligt grundigt til dine behov, som altid udgør udgangspunktet for vores arbejde.

HURTIG OG EFFEKTIV LÅSESMED

Med en venlig og personlig tilgang er det vigtigt for os, at du som kunde bliver behandlet bedst muligt. Vi giver hurtig og effektiv hjælp og er ærlige i vores rådgivning og vejledning. Hos os kan du med andre ord være sikker på gode og holdbare løsninger.

DIN LÅSESMED I SKANDERBORG OG OMEGN

Vi udfører låseservice i hele Aarhus og omegn. Vores kunder kommer – foruden Skanderborg – bl.a. fra Galten, Ebeltoft, Hornslet, RøndeVibyHøjbjergÅbyhøjOdderRisskov og Hinnerup. Ring til os på 86 14 03 80 eller mobil 30 63 50 30.

Top