LÅSESERVICE I RØNDE

Hvis du mangler en erfaren og påladelig låseservice i Rønde, kan du få alle dine behov dækket hos Abildgaard Låseservice. Vi har mere end 16 års erfaring med låseservice, så vi har opbygget en solid faglig erfaring til gavn for dig. Desuden er vi både godkendte som specialister hos Ruko og autoriseret installatør med Skafor-produkter, så vi kan sørge for en professionel service.

 

VI KAN HJÆLPE DIG, HVIS DU ER LÅST UDE

Står du uden for din låste dør og har glemt nøglen? Bare rolig, du skal bare ringe til Jørgen Abildgaard. Han står regelmæssigt klar til at tage telefonen mellem 8-16 og kører ud, hvis du har akut brug for hjælp fra en professionel låsesmed.

 

HAR DER VÆRET INDBRUD?

Står du med opbrudte døre og en tyverisikring, der ikke var nok imod tyven? Tøv ikke med at ringe til Abildgaard Låseservice. Vi tilbyder både rådgivning og opsætning af tyverisikrede låse, så dit hus og dine ejendele er bedre beskyttet fra tyven.

 

LÅSESERVICE I RØNDE OG OMEGN

Foruden Rønde, arbejder vi også som låsesmed i bl.a. VibyGalten, EbeltoftOdderHøjbjergSkanderborgRisskovÅbyhøj, Hornslet og Hinnerup fra vores base i Aarhus. Ring til os i dag på 86 14 03 80 eller mobil 30 63 50 30.

Top