LÅSESMED I RISSKOV

Leder du efter en alsidig og fleksibel låsesmed i Risskov, så ring til Abildgaard Låseservice ApS – vi udfører alle opgaver inden for låseservice. Det betyder, at du kan kontakte os, lige når du har behov for det. Så har du låst dig ude eller mistet nøglerne til din bil så kan vi hjælpe dig.

HURTIG SERVICE

Vi tilbyder oplukning af alle typer låse – også i bilen, hvis du har mistet dine bilnøgler. Sidder nøglen fast i hoveddøren til dit hus, og kan du ikke dreje den, mangler låsen måske smøremiddel, døren kan være skæv eller fastklemt sågar ødelagt. Uanset hvad problemet, kommer vi hurtigt ud og løser opgaven.

OPTIMÉR SIKKERHEDEN I DIT HJEM

Har du oplevet indbrud for nyligt, eller frygter du, det sker, kan det være en god idé at få installeret et nyt låsesystem og tyverisikre dit hjem. Hos Abildgaard Låseservice forhandler og monterer vi en række af de mest sikre låsesystemer på markedet, herunder Ruko- og Dorma-låsesystemer.

VI ER DIN LÅSESMED I RISSKOV

Har du brug for akut hjælp, eller har du spørgsmål til sikkerheden i din bolig eller virksomhed, så kontakt os på 86 14 03 80 eller mobil 30 63 50 30 – alle hverdage fra 8-16. Vi udfører Låseservice i Aarhus og omegn. Udover Risskov gælder det også Galten, Ebeltoft, HornsletRøndeÅbyhøjOdderVibyHøjbjergSkanderborg og Hinnerup.

Top