LÅSESMED I ODDER

Mangler du en låsesmed i Odder, så ring til Abildgaard Låseservice ApS. Kommer og hjælper dig alle dage fra 8-16 – så hvis du f.eks. har glemt eller mistet din nøgle, eller har brug for at få udskiftet din lås – så kan vi hurtigt løse problemet.

ALT INDEN FOR LÅSESERVICE

Men vores kompetencer begrænser sig ikke til oplukning eller udskiftet din lås. Vi tilbyder alt inden for låseservice, hvad enten du skal have repareret indbrudskader, eller vil have højere sikkerhed i din bolig eller virksomhed. Vores låsesystemer hører til de bedste på markedet og kan effektivt forebygge indbrud, og de skader det forvolder, i dit hus.

ÉN NØGLE TIL ALLE DINE INDGANGE

Vi udskifter, omkoder og sælger låse. Ønsker du f.eks. at bruge den samme nøgle til alle din indgange, sørger vi for at omkode eller udskifte dine låse, så de passer til samme nøgle. Det kan spare dig tid ikke at skulle gennemrode lommerne for den rigtige nøgle hver gang.

LÅSESMED I ODDER

Du er meget velkommen til at kontakte os på 86 14 03 80 eller mobil 30 63 50 30. Vi står til rådighed fra 8-16, ikke bare i Odder, men også som låsesmed i AarhusGalten, EbeltoftHøjbjerg, Hornslet, RøndeÅbyhøjVibySkanderborgRisskov og Hinnerup.

Top