LÅSESERVICE I HORNSLET

Søger du en låsesmed i Hornslet, der tilbyder kvalitetsbevidst og pålidelig låseservice? Så er Abildgaard Låseservice det rette firma til dig. Vi har mange år inden for branchen, som vi bruger hver gang, vi udfører et stykke solidt arbejde med mekanisk sikring. Desuden tilbyder vi en god og effektiv service samt pålidelig rådgivning – hvis du for eksempel gerne vil have et system med én nøgle, der kan åbne flere låse op.

 

EN SPECIALISERET OG ERFAREN LÅSESMED

Vi er en garvet låsesmed, som kan hjælpe dig med alle former for låseservice. Som godkendt Ruko sikkerhedsspecialist og autoriseret Skafor installatør har vi et stort kendskab inden for faget. Samtidig har vi også mere end 16 års erfaring, som har opbygget en solid faglig viden.

 

ER UHELDET UDE, STÅR VI KLAR

Vi tager regelmæssigt telefonen i tidsrummet fra 8-16. Uanset om dine tyverisikrede låse er brudt op, eller om du har glemt nøglen til dit hus indenfor, står vi klar til at hjælpe dig. Hvis du har brug for hjælp, kan du ringe til os – så kommer vi, når vi kan.

 

LÅSESERVICE I HORNSLET OG OMEGN

Foruden Hornslet, arbejder vi også som låsesmed i bl.a. VibyGalten, EbeltoftOdderHøjbjergSkanderborgRisskovÅbyhøj, Rønde og Hinnerup fra vores base i Aarhus. Ring til os i dag på 86 14 03 80 eller mobil 30 63 50 30.

Top