LÅSESMED I HØJBJERG

Abildgaard Låseservice ApS er en kompetent låsesmed i Aarhus, og servicerer også Højbjerg. Uanset om du har brug for at komme ind, fordi du har låset dig ude eller mistet din nøgle, eller du vil høre om, hvordan vi kan forebygge indbrud med et moderne låsesystem, er vi til rådighed som din lokale låsesmed.

HURTIG OG PÅLIDELIG SERVICE

Det er faglært låsesmed, Jørgen Abildgaard, der tager telefonen, hvis du ringer til Abildgaard Låseservice – også i weekenden og på helligdage. Vi har åben for telefonen 8-16. Jørgen har mange års erfaring i låsebranchen og kan derfor tilbyde hurtig og pålidelig låseservice.

ER SIKKERHEDEN I TOP?

Er du i tvivl om sikkerheden i din bolig eller virksomheden, eller har du allerede oplevet ved indbrud, at sikkerheden ikke er, som den skal være? Du er ikke den eneste. I Abildgaard Låseservice tilbyder vi Dorma- og Ruko-låsesystemer, som giver det højeste sikkerhedsniveau på markedet. Ring og hør nærmere om vores tyverisikring.

DIN LÅSESMED I HØJBJERG

Fra vores kontor i Aarhus kører vi foruden Højbjerg til EbeltoftHornsletRøndeOdderGaltenÅbyhøjVibyRisskovSkanderborg og Hinnerup. Du kan kontakte os på 86 14 03 80 eller mobil 30 63 50 30.

Top