LÅSESMED I HINNERUP

En hurtig og effektiv låsesmed, der tilbyder alt inden for låseservice – Abildgaard Låseservice ApS hører hjemme i Aarhus, men kører også til Hinnerup. Vi har mange års erfaring i låsebranchen, og det afspejler sig i alsidige kompetencer og effektiv låseservice.

HAR DU MISTET DINE NØGLER?

Du kan ringe til os fra 8-16 i hverdagene – også når du står ved dit hjem eller din bil og er kommet til at smide nøgle væk, eller den ikke virker. Vores folk er kendetegnet ved at levere hurtig, god og effektiv låseservice, så du undgår megen ventetid.

FOREBYG INDBRUD I DIN BOLIG ELLER VIRKSOMHED

Har du for nylig haft indbrud i dit hus, kommer vi gerne ud og ser på, hvordan vi kan optimere sikkerheden i din bolig. Er du tvivl om, hvorvidt sikkerheden i din bolig eller virksomhed er i orden, kan vi effektivt forebygge indbrud med en række af de bedste låsesystemer på markedet lige nu.

RING TIL OS NÅR DU HAR LÅST DIG UDE

86 14 03 80 eller mobil 30 63 50 30 kan du fange os. Hinnerup er ikke den eneste by, vi servicerer. Vi arbejder også som låsesmed i Aarhus og omegn. Byer som Ebeltoft, Hornslet, Rønde, OdderGaltenÅbyhøjRisskovVibyHøjbjerg og Skanderborg hører også til vores kundeområde.

Top