LÅSESMED I AARHUS

Hvis du søger en dygtig og effektiv låsesmed i Aarhus, så ring til Abildgaard Låseservice ApS. Vi er en lokal virksomhed, der tilbyder alt inden for låseservice. Vores mange års erfaring som låsesmed kommer til udtryk i et dagligt engagement med hurtig og ikke mindst effektiv service samt kompetent og ærlig rådgivning.

MARKANT HØJERE SIKKERHED I DIT HJEM

Ønsker du at sikre dit hus bedst muligt mod indbrud, tilbyder vi forskellige typer sikring. Det kan være mindre indgreb som for eksempel fastskruning af vinduer, men også større indgreb, hvor alle forbehold tages. Med vores moderne låsesystemer, der er blandt de bedste på markedet, øger vi sikkerheden markant i din bolig eller virksomhed.

Vores tilgang er altid personlig og venlig, fordi vi anser låseservice som en tillidssag – det er vigtigt for os, at du stoler på os, når vi siger, at vi effektivt kan forebygge indbrud i dit hjem.

LÅSESERVICE I AARHUS

Vi har har mange års erfaring og står klar ved telefonen mellem 8.00-16.00 - så står du med et akut problem, som at have smækket dig ude i Aarhus eller omegn?
Så kan du altid stole på os til at være der hurtigst muligt, og vi gør alt for at undgå at lave skader på din dør/dørkarm. 

 

VI ER DIN LÅSESMED I AARHUS

Vi hører hjemme i Aarhus, men arbejder også som låsesmed i de omkringliggende områder og byer – bl.a. HøjbjergEbeltoftHornsletRøndeOdder
GaltenÅbyhøjRisskovViby samt Skanderborg
og Hinnerup.

Vi har åben fra 8-16 hver dag, så har du smækket dig ude så ring til os på 86 14 03 80 eller mobil 30 63 50 30.

Top