LÅSESMED I GALTEN

Søger du en dygtig og fleksibel Låsesmed i Galten, er Abildgaard Låseservice ApS et fornuftigt valg. Vi løser alle opgaver inden for låseservice med en venlig og personlig tilgang. Hos os får du hurtig hjælp og ærlig rådgivning.

24-TIMERS DØGNSERVICE

Har du låst dig ude af huset eller bilen, sidder nøglen fast i døren, eller har du mistet din nøgle? Vi tilbyder 24-timers døgnservice. Med mange år i låsebranchen tager vi os effektivt af de problemer, der kan opstå i forbindelse med låse og sikkerhed. Det betyder også, at vi aktivt kan tilvejebringe bedre sikkerhed i dit hjem eller din virksomhed med effektive og moderne låsesystemer.

UNDGÅ INDBRUD

Vil du gerne undgå indbrud og forebygge skader i din bolig eller virksomhed, er det en god idé at tage en snak med en professionel låsesmed. I Abildgaard Låseservice tilbyder vi nogle af de bedste løsninger på markedet, når det kommer til låsesystemer og effektiv forebyggelse af indbrud.

VI HAR DØGNSERVICE I GALTEN

Foruden Galten arbejder vi også som låsesmed i Aarhus hvor vi har kontor, og i de omkringliggende byer – herunder ÅbyhøjHøjbjergVibyRisskovOdderSkanderborg og Hinnerup. Kontakt os på 86 14 03 80 eller mobil 30 63 50 40 og lad os høre, hvad vi kan hjælpe dig med.

Top